Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Bucovina Dog Show (2016)

Data
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 14-15 Mai 2016, Shopping City Suceava te invită la Bucovina Dog Show.

Evenimentul va fi o premieră pentru municipiul Suceava şi pentru zona geografică Moldova, fiind singurele expoziţii chinologice CACIB în anul 2016. Alături de doar alte 13 oraşe din România, Suceava va fi gazda a două expoziţii chinologice internaţionale.

Timp de două zile, sucevenii vor putea urmări câteva rase de câini mai puțin numeroase la expozițiile chinologice din România: Welsh Corgi Pembroke (din care face parte și câinele reginei Angliei), Tchiorny Terrier (Terrier negru rusesc), Coban Copegi (Ciobănesc turcesc), Komondor (Ciobănesc maghiar), American Toy Terrier (Terrier jucărie american), Ogar afgan, Chihuahua, Copoi slovac. De asemenea, spectatorii vor putea fi martori la un spectacol chinologic de înaltă ținută, la care va contribui prezența a numeroase canise profesioniste din România și din străinătate și a unor arbitri chinologi profesioniști.

Vă invităm la spectacol în parcarea Shopping City Suceava unde veți putea admira deosebite exemplare de câini în cadrul a două expoziții chinologice internaționale importante în calendarul chinologic al Asociației Chinologice Române.

Pe parcursul celor două zile, spectatorii sunt așteptați să deguste delicioase produse tradiționale românești la terasele special amenajate în parcarea Shopping City Suceava, iar iubitorii de animale au ocazia să achiziționeze pentru prietenii lor necuvântători accesorii, cosmetice și hrană de la standurile special amenajate. Copiii vor participa la ateliere educative de creație, în cadrul cărora vor putea confecționa din obiecte art craft, accesorii pentru căței și vor învăța numeroase lucruri despre îngrijirea cățeilor de rasă prezenți în expoziție.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.