Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Bun venit pe lume!

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Vineri, 4 Aprilie 2014, orele 17:00, în City Gallery din cadrul Shopping City Suceava va avea loc evenimentul caritabil intitulat Bun venit pe lume!.

Evenimentul este organizat de Salvați Copiii – filiala Suceava și susținut de artiști plastici suceveni și de elevi din județul Suceava, care au donat obiecte de artă și lucruri confecționate manual.

Organizaţia Salvaţi Copiii desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, campania Bun venit pe lume, pentru dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți.

Pornind de la datele statistice (I.N.S) conform cărora în România mor anual, în medie, 1900 de copii cu vârsta mai mică de un an, organizaţia Salvaţi Copiii și-a propus să sprijine alte 25 maternități cu incubatoare pentru a ajuta astfel la prevenirea mortalității infantile și pentru a sprijinei gravidele și mamele din 15 comunități, să aducă pe lume copii sănătoși și să le ajute la creșterea copiilor lor.

Conceptul creativ al campaniei are ca simbol un body de nou-născut. Astfel, 1900 de body-uri, reprezentând numărul mediu de decese înregistrate la nivel național în rândul bebeluşilor, sunt imaginea campaniei în Bucureşti și în cele 13 filiale ale organizatiei.

Filiala Suceava derulează campania în județele Suceava și Botoșani. În județul Suceava campania este derulată pentru dotarea cu un incubator de transport a maternității Spitalului din Vatra Dornei, incubator care să deservească Bazinul Dornelor și zona Câmpulung Moldovenesc.

La eveniment, sunt invitate să participe persoanele care doresc să susțină campania. Orice contribuție va fi o urare de Bun venit! pentru copiii născuți prematur.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.