Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Cafeneaua Publică

Data
Access
gratuit
Loc
Galleria Suceava

Grupul de iniţiativă interculturală al tinerilor din judeţul Suceava (INTERCOOLT) te invită sâmbătă, 26 Noiembrie 2011, începând cu ora 15:00, la Memento Coffeetalk, în incinta Galleria Mall Suceava cu ocazia manifestării intitulate Cafeneaua Publică.

În colaborare cu partenerii sociali implicaţi, va avea loc o dezbatere pe tema strategiei de dezvoltare interculturală a judeţului Suceava, elaborată în cadrul proiectului Diversitatea face Diferenţa.

Cafeneaua publică este o metodă de dialog interactiv care se centrează pe schimb de informaţii, valorizând contribuţiile tuturor participanţilor într-un cadru relaxat.

Aşa cum sugerează şi numele, cafeneaua publică se organizează într-un spaţiu care să creeze o atmosferă cât mai asemănătoare cu cea dintr-o cafenea. Astfel se are în vedere stimularea gândirii libere, implicarea în dialog de la egal la egal a tuturor participanţilor şi generarea de noi idei.

Grupul de iniţiativă interculturală al tinerilor din judeţul Suceava (INTERCOOLT) reuneşte peste 20 de tineri, membri ai grupurilor etnice din judeţul Suceava, dar şi reprezentanţi ai societăţii civile, conturat în cadrul proiectului Diversitatea face Diferenţa.

Proiectul este implementat de către Fundaţia Parteneri pentru Dezvoltare Locală în parteneriat cu Departamentul pentru Relaţii Interetnice şi este finanţat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acţiune şi cofinantat din bugetul Departamentului pentru Relaţii Interetnice.


Fotografii

Poze realizate de ArTiStul.

Pentru a afla ultimele noutăţi din Suceava, adaugă pe Yahoo! Messenger ID-ul nostru, OrasulSUCEAVA.

Promo

Comentarii (1)

  1. tyna

    multumim Artistul !!!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.