Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Calea comunicării între părinte și copil

Data
Access
gratuit

Joi, 16 Februarie 2012, începând cu ora 18:30, Cărtureşti Suceava te invită la dezbatarea Calea comunicării între părinte și copil alături de profesor formator Cristina ONOFREI.

Comunicarea între părinte şi copil, este un subiect important. Copiii pot beneficia foarte mult dacă au părinţi comunicativi. Exprimarea sentimentelor este esenţială în fiecare relaţie, mai ales în relaţia părinte-copil. Din păcate, sunt mulţi părinţi care nu ştiu să comunice cu copiii lor, poate pentru că ei nu reuşesc să comunice nici măcar între ei. Copiii cresc şi această lipsă de comunicare generează mai târziu conflicte.

Te invităm în prima ediţie să ne spui cum reuşeşti tu, să comunici cu copilul tău, cum îl încurajezi să îţi spună tot ce are pe suflet sau tot ce îi trece prin căpuşor, cum reuşeşti să te cobori la nivelul său atunci când porţi o discuţie cu el, pentru a risipi tensiunea.

Dacă ai câteva sfaturi care crezi că pot fi de folos şi altor părinţi pentru a îmbunătăţi comunicarea cu copilul, vor fi binevenite.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.