Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Caravana laptelui ambalat

Data
Access
gratuit
Loc
Suceava

Sâmbătă, 11 Septembrie, între orele 10:00 și 14:00, în Parcul Sculptor Florea Vladimir aflat vis-a-vis de Policlinica Județeană Suceava, ești invitat la Caravana laptelui ambalat.

Cu ocazia acestui eveniment, medicul de familie doctor Irina Ioana BADRAJAN va participa la eveniment și va susține, între orele 10:00 și 11:00, o prezentare adresată părinților și copiilor despre beneficiile consumului de lapte.

Caravana laptelui ambalat cuprinde o serie de evenimente educaționale și de divertisment cu durata de o zi, dedicate copiilor, precum: concursuri și jocuri instructive, țopăială în fabrica de lapte gonflabilă, sesiuni de face painting și jocuri la care sunt invitați atât copiii de toate vârstele, cât și părinții acestora.

Circuitul național al Caravanei laptelui ambalat urmărește comunicarea beneficiilor consumului de lapte și a avantajelor tehnologiei de ambalare asupra principalelor caracteristici ale laptelui: igiena, siguranța alimentară, păstrarea componenților nutritivi și vitaminelor, precum și conservarea caracteristicilor care țin de gust și consistență.

Evenimentul este organizat de Tetra Pak România și Societatea Națională de Medicină Familiei / Medicină Generală (SNMF/ MG).

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.