Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Caravana SEV

Data
Access
gratuit
Loc
Casa Prieteniei

Joi, 10 Octombrie 2013, începând cu ora 17:00, la Casa Prieteniei Suceava va avea loc Caravana SEV.

Caravana SEV îşi propune să informeze cu privire la oportunităţile oferite de programul Serviciului European de Voluntariat (SEV) derulat de Comisia Europeană şi să faciliteze schimburile de experienţă între principalii actori implicaţi în program (organizaţii de găzduire şi de trimitere, voluntari întorşi şi voluntari aflaţi în timpul stagiilor), precum şi formatori din Reţeaua Naţională a Programului Tineret în Acţiune, pe de o parte, şi organizaţiile interesate să deruleze proiecte SEV, pe de altă parte.

Întâlnirea de la Suceava este organizată de Asociaţia INTERCULT şi reprezintă prima acţiune dintr-o serie de 25 de evenimente locale coordonate la nivel naţional de Centrul de Voluntariat Cluj Napoca, în cadrul proiectului gONG, finanţat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acţiune – Structuri de Suport SEV.

Asociaţia INTERCULT Bucovina este pentru a doua oară coordonator local al Caravanei SEV. Prima ediţie a avut loc în toamna anului 2012 şi s-a adresat în principal tinerilor interesaţi să desfăşoare stagii prin Serviciul European de Voluntariat.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.