Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Cărțile – fabulă urbană

Data
Loc
Suceava

Duminică, 24 Iulie 2016, începând cu orele 17:00 și 19:00, la intersecția străzilor Ciprian Porumbescu și Vasile Bumbac, curtea interioară, va avea loc spectacolul de teatru intitulat Cărțile – fabulă urbană, după o piesă scrisă de Horia Gârbea.

Regia artistică: Octavian Jighirgiu.

Cunoscut pentru activitatea sa intensă de publicist și autor de poezie, proză, teatru, critică literară și teatrală, eseuri, cu un total de 12 piese, prezentat atât în țară, cât și peste hotare, Horia Gârbea a realizat de asemenea și scenarii de film și televiziune.

Octavian Jighirgiu este profesor de teatru la Universitatea de Arte George Enescu din Iași și regizor cu o bogată experiență.

“Cărțile – fabulă urbană” invită spectatorul să mediteze asupra rosturilor intelectualului în lumea contemporană, conceput pentru spații neconvenționale, oferă publicului șansa de a participa la acțiunea dramatică, prin metodele specifice teatrului.

Evenimentul este organizat de Teatrul Municipal Matei Vișniec.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.