Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Castorii Suceava Streetball powered by Iulius Mall

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada 1-2 Iunie 2019, Iulius Mall Suceava te invită la competiția intitulată Castorii Suceava Streetball powered by Iulius Mall, etapă din circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour.

Atmosferă, prieteni, muzică, distracție, premii și bineînțeles mult baschet. Baschet 3×3, o disciplină care începând cu ediția Tokyo 2020 face parte din programul Jocurilor Olimpice. Despre asta va fi vorba la Castorii Suceava Streetball, o competiție care face parte din calendarul FIBA 3×3 și la care orice jucător participant va acumula puncte în clasamentul mondial.

Spectatorii vor avea la rândul lor șansa de a fi parte din acțiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiție, care va anima zona terenurilor.

Înscrierile gratuite pentru eveniment vor începe luni, 27 mai, de la ora 15.00, pe site-ul 3la3.ro, și se vor încheia după atingerea numărului limită de 50 de echipe sau miercuri, 29 mai, ora 23.00.

Din sezonul 2019, Sport Arena Streetball oferă posibilitatea participanților de a se înscrie preferențial pentru fiecare eveniment, taxa de participare pentru această opțiune fiind de 1200 de lei de echipă. Această taxă garantează participarea la competiție și include câte două maiouri personalizate cu numele echipei și cu numere la alegere pentru fiecare jucător. Înscrierile preferențiale pentru evenimentul din Suceava se fac prin e-mail la adresa 3×3@sportarena.ro până luni, 27.05, ora 12.00, cu numele echipei, măsurile echipamentelor, numerele de joc și confirmarea de plată.

Castorii Suceava Streetball este organizat de către Sport Arena Streetball și clubul Castorii Suceava cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava și al Consiliului Local Suceava prin programul de finanțare nerambursabilă și este susținut de către Iulius Mall – hosting partner, Nike – Elite partner, Tissot – official timekeeper, sportloft.com, Horizon, Ideal Board Games, Pegas.

Powered by Kiss FM.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.