Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Castorii Suceava Streetball

Data
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Sâmbătă, 4 Iunie 2016, începând cu ora 10:00, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor va avea loc evenimentul intitulat Castorii Suceava Streetball.

Împătimiții sportului pentru înalți și nu numai, de la tineri până la persoanele cu părul încărunțit de vreme, sunt așteptați la kilometrul zero al Sucevei într-o zi de sâmbătă care se anunță a fi incendiară.

Așadar sunteți invitați să trăiți bucuria de a marca un coş, de a juca un meci plin de adrenalină, de a lega noi prietenii şi de a vă face o mulţime de cunoştinţe, în cadrul acestui turneu oficial de streetball.

Iniţiatorii acestui eveniment sunt Castorii Suceava, club de baschet privat, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul şcolilor gimnaziale Nr. 3, Nr. 9,  Nr. 11 si Colegiul Național Ştefan cel Mare.

„Ne dorim ca toţi copiii, dar şi oameni de toate vârstele să facă sport, iar baschetul este pentru toată lumea, indiferent de vârstă, un mod minunat de a petrece timpul liber, făcând sport”, declară Vasile Gîlcă, cofondator Castorii Suceava.

Competiţia de sâmbătă va fi de streetball – o variantă de baschet care se joacă 3 la 3.

Veți putea să vă înscrieți la concursuri de libere, 3 puncte, existând și concursuri pentru public.

Categoriile de participant vor fi Under 12 (sub 12 ani), Under 18 (între 13 și 18 ani) și +18 (peste 18 ani), toate acestea fiind grupate pe gen: masculine și feminin.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.