Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Căutătorii de Povești

Data
Access
gratuit
Loc
Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera

Cum ar fi să citești poveștile bibliotecilor din România într-o singură carte? Patru autori, Radu Paraschivescu, Vlad Petreanu, Cătălin Ștefănescu și Irina Păcurariu, semnează primul volum dedicat bibliotecilor publice din România.

Luni, 12 Noiembrie 2012, începând cu ora 12:00, Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera Suceava te invită la lansarea volumului Căutătorii de Povești.

Evenimentul va beneficia de prezența Irinei Păcurariu, a domnului Paul-Andre Baran, director program Biblionet, eroi ai poveștilor și bibliotecari din toată Moldova.

Volumul Căutătorii de Povești este rezultatul primei campanii de promovare a bibliotecilor publice din România, care a consemnat schimbările și efectele în comunitate datorate dezvoltării bibliotecilor publice locale. Campania este inițiată de programul Biblionet, o investiție de 26,9 milioane de dolari în România pe o durată de cinci ani și care își propune facilitarea accesului la informație prin introducerea tehnologiei moderne în bibliotecile publice. Prin acest program, până la finalul anului, peste 2.000 de biblioteci vor fi dotate cu peste 9.441 de calculatoare și echipamente aferente.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.