Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Circo Italiano Bonaccini

Data
Access
între 25 lei - 55 lei

Până pe 6 decembrie, ești invitat să lași grijile la o parte și să intri în cortul încălzit, amplasat în parcarea Iulius Mall Suceava pentru a te bucura de experiența Circo Italiano Bonaccini!

Artiști de renume din lumea circului, medaliați la festivaluri din toată lumea, îți vor oferi un spectacol grandios, cu numere la sol și la înălțime, ce te vor face să uiți de gijile cotidiene.

De luni până vineri, începând cu ora 18.00, sâmbătă de la orele 15.00 și 18.00, și duminică de la 11.30 și 15.00, vino să iei parte la numerele de magie și iluzionism, care vor depăși granița dintre real și imaginar și te vor face să simți că orice este posibil! Dacă ești iubitor de adrenalină, poți admira acrobațiile ce sfidează gravitația și te vor ține cu sufletul la gură în fiecare secundă. Nu vor lipsi nici clovnii, cu machiajul reprezentativ și trucurile amuzante ce îi vor face pe cei mici să râdă, iar pe adulți să își amintească de inocența copilăriei. O reprezentație durează două ore, iar biletul poate fi achiziționat la casieria din zona intrarii

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.