Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Circul Americano Vargas

Data
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 1-5 Mai 2014, Shopping City Suceava te invită la Circul Americano Vargas.

Spectatorii vor admira salturi acrobatice spectaculoase, demonstraţii de mobilitate şi echilibristică, dresuri de cămile, dromaderi, ponei şi şerpi, precum și senzaționalul crocodile show. Copiii se vor putea distra alături de vestitul clown al circului Americano Vargas, iar părinții sau bunicii care îi însoțesc vor rămâne uimiți la numerele aeriene si extraordinara spirală a morții la trapez. Atracția spectacolului vor fi leii fioroși în arena circului.

Spectacolele vor avea loc în parcarea Shopping City Suceava, zilnic, de la ora 18:00 și sâmbătă și duminică câte două demonstrații, de la orele 15:00 și 18:00.

Pentru cei care își doresc să se bucure de numerele senzaționale de la circ, Shopping City Suceava organizează concursul Câștigă o invitație la circul Americano! doar pe data de 1 Mai 2014, în cadrul căruia pot fi câștigate o sută de invitații. Pentru a putea intra în posesia premiilor, clienții trebuie să facă cumpărături de minim 50 de lei din magazinele: Alexandria Librării, Delia 07, Evel Mod și Noriel și să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Leonardo pentru a ridica premiul.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.