Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Citeşte un voluntar în Biblioteca Vie

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Marí, 15 Mai 2012, între orele 14:00 și 18:00, Shopping City Suceava te invită la Biblioteca Vie.

De această dată, cărţile sunt suceveni cu o amplă experienţă în voluntariat cu caracter intercultural. Prin Biblioteca Vie ne propunem să promovăm şi să clarificăm conceptele de voluntariat şi interculturalitate. Vă aşteptăm să veniţi într-un număr cât mai mare, să intraţi în dialog cu cărţile şi să le cunoaşteţi poveştile care se ascund în paginile lor. Sloganul acestui eveniment este Citeşte un voluntar în Biblioteca Vie!.

Biblioteca Vie este organizată în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (14-20 Mai 2012), eveniment naţional, anual, menit să mobilizeze cât mai multe organizaţii şi voluntarii acestora, pentru a sărbatori împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunităţii şi pentru a recunoaşte public activităţile voluntarilor.

Biblioteca Vie funcţionează ca o bibliotecă obişnuită – dumneavoastră, ca cititor, puteţi împrumuta o carte pentru o perioadă limitată de timp (40 minute). Există însă două aspecte importante: cărţile sunt fiinţe umane şi intră într-un dialog personal cu cititorul.

Evenimentul este organizat de Grupul de Iniţiativă Interculturală al Tinerilor din Judeţul Suceava – INTERCOOLT care reuneşte tineri membri ai grupurilor etnice din judeţul Suceava, dar şi reprezentanţi ai societăţii civile si este un promotor activ al dezvoltarii interculturale a judetului Suceava. Parteneri: Centrul de Voluntariat Suceava (în cadrul Clubului Eco-montan Origini Verzi) și Librăriile Alexandria.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.