Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Club de lectură în limba ucraineană

Data
Access
gratuit
Loc
Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera

Începând cu 14 Aprilie 2022, în fiecare zi de joi, de la ora 15:00 Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava, sub egida Consiliului Județean Suceava, te invită la un Club de lectură în limba ucraineană.

Având în vedere faptul că în contextul actual, generat de valul de refugiați ucraineni care se află pe raza municipiului/județului nostru datorită conflictului din țara vecină, autoritățile și instituțiile românești depun eforturi concertate pentru a asigura asistența necesară în acest sens, inclusiv pentru integrarea copiilor în mediul social și educațional din țara noastră, în acest sens în fiecare zi de joi, la Sala de Artă „Elena Greculesi” a instituției, situată la etajul I al corpului A din cadrul sediului central al Bibliotecii (Suceava, str. Mitropoliei nr. 4) va avea loc Clubul de lectură în limba ucraineană.

În funcție de posibilități, acest club se va putea desfășura în perioada săptămânilor ce urmează și în diverse biblioteci locale din localitățile în care există un număr mai mare de elevi refugiați din Ucraina doritori să participe la astfel de activități.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.