Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Copilul în cadrul naturii

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Vernisajul expoziţiei Copilul în mijlocul naturii, organizat în cadrul Concursului Naţional de creaţie plastică pentru preşcolari Penelul Fermecat, ediţia a VI-a, faza judeţeană, are loc sâmbătă, 26 Martie 2011, începând cu ora 10:00, la City Gallery din Shopping City Suceava.

Acţiunea este iniţiată de către Inspectoratul Şcolar Suceava, Compartimentul învăţământ preşcolar – prof. Daniela Răileanu, în colaborare cu Colegiul Naţional de Arte Ciprian Porumbescu Suceava, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava, Uniunea Artiştilor Plastici filiala Suceava şi este organizată de către colectivele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1 Gulliver Suceava, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 16, 123 Suceava şi Grădiniţa cu Program Normal Ipoteşti.

Expoziţia cuprinde aproximativ 240 de lucrări ale preşcolarilor realizate într-un limbaj plastic original şi tehnici de lucru diverse, dintre care juriul a premiat 140 de lucrări cu premii de excelenţă, I, II și III.

Expoziţia poate fi vizitată la City Gallery în perioada 26 martie – 6 aprilie 2011.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.