Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Crezi că ne iubim? Sau Ce?

Data

Vineri, 19 Februarie 2016, începând cu ora 20:00, Steam Bistro te invită la spectacolul de teatru intitulat Crezi că ne iubim? Sau Ce?.

„Am învățat (târziu ce-i drept, că atâta vreme cât nu te desprinzi de trecut, nu te poți bucura de nimic din ce se întâmplă aici, acum. De câte ori invăț câte ceva simt nevoia să împart cu oamenii. Când ne întâlnim poate mai învaț ceva în plus…Poate mai învățați voi… Vedem. Vă iubesc oricum.”

Angajată a Teatrului Naţional din Iaşi, Puşa Darie a obţinut premiul de interpretare la Festivalul Internaţional “Matei Vişniec” pentru rolul Doamna Gudrun din “Spectatorul condamnat la moarte”, în anul 1992.

Dintre proiectele cinematografice recente din care a făcut parte Pușa Darie menționăm: Poziția Copilului, Domnișoara Christina și Undeva la Palilula. În Festivalul Național de Teatru, ediția 2013, publicul bucureștean a avut ocazia s-o vadă pe actrița ieșeancă în Pălăria florentină, spectacol în regia lui Silviu Purcărete, la Teatrul Național Vasile Alescsandri din Iași.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.