Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Crimă la Howard Johnson

Data
Access
50 lei
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Spectacolul a fost suspendat înainte cu cinci minute de ora anunțată.

Miercuri, 9 Februarie 2011, începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava te invită la spectacolul de teatru Crimă la Howard Johnson Ron CLARK şi Sam BOBRIK cu BENDEAC, PÂRVU și CAVALLIOTI.

Povestea e genială! Într-o cameră de hotel se întâmplă următoarele: în actul unu, soţia şi amantul încearcă să-l omoare pe soţ, în actul doi, soţia şi soţul încearcă să-l omoare pe amant, iar în actul trei, amantul şi soţul încearcă s-o omoare pe soţie.

Referindu-se la succesul pe care l-a avut comedia, la data premierei, reputatul New York Times titra: Ron Clark şi Sam Bobrick reuşesc să dea încă o lovitură, iar Variety descria crima ca fiind o piesă cu multe replici amuzante, situaţii hilare şi gaguri demenţiale.

Una dintre reuşitele bulevardului american. Una dintre cele mai longevive piese din repertoriul bulevardier. Trei personaje, trei destine comice, trei situaţii hilare, toate în trei acte diferite. Pariul este garantat. Dacă spectatorii nu ies cu crampe de râs din sală, atunci spectacolul nu este valorificat la maxim. După cum spunea marele Dem Rădulescu: vă aşteptăm în număr cât mai mare.

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, respectiv 40 de lei biletul.

Pe 9 Februarie 2011, începând cu ora 19:00, se pot cumpăra bilete la jumătate de preţ (două persoane pe un bilet de 50 lei) pe rândurile T, Ţ, U, V, W, Z şi X (spatele sălii).

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.