Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Curs de limbă franceză și un omagiu francofoniei

Data
Access
gratuit
Loc
Casa Prieteniei

Miercuri, 13 Martie 2018, începând cu ora 17:00, Biroul Francez din cadrul Casei Prieteniei în colaborare cu Centrul de Reușită Universitară (CRU) Suceavate invită la un nou curs de limba franceză destinat celor mai
tineri suceveni.

D-na lector univ. dr. Mariana Șovea și lectorul de franceză Maxence Caron vor repeta lexicul referitor la casă și vor continua cu obiectele din diferitele camere, introduse cu ajutorul structurilor specifice. Echipa de profesori a pregătit și de această dată activități variate, care să îi motiveze pe micii francofoni să comunice cât mai mult în limba franceză.

La ora 18:00, sub genericul „La francophonie aux yeux des ados”, elevii Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, ai Colegiului „Vasile Lovinescu” Fălticeni și ai Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava se vor reuni pentru a aduce un omagiu limbii franceze și Francofoniei. Tinerii, coordonați de dnele profesoare Mihaela Șerban, Corina Baida, Loredana Gaspar, Oana Fodor, Mihaela Pînzariu și Aura Mihoc, vor cânta, recita și interpreta scenete pentru a marca apartenența la valorile promovate de francofonie.

Momentele artistice vor fi completate de prezentări ale personalitaților române care ne-au reprezentat în lume : C. Brâncuși, T. Tzara sau G. Enescu.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.