Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

DĂ-TE MARE… că te facem noi mic!

Data
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Marţi, 9 Decembrie 2008, începând cu ora 19:00, grupul de glumor Spitalu’ 9 prezintă la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava spectacolul DĂ-TE MARE… că te facem noi mic!.

Amatorii de umor care vor veni la spectacol se vor întâlni pe scenă cu personaje precum Badea Gheo (ciobanul care şi-a tras Internet la stână de stau oile pe mess toată ziua), Traian Băselu’, premierul Tomberoniceanu, Ali-Baba (cea mai cool babă din România), Cleopatra Spartan sau cavalerul Marean Vangelie (aflat în căutarea sfântului Graal al gramaticii).

Am ajuns puţin mai târziu decât era programat, dar am avut surpriza să găsesc o sală plină şi deja încălzită de glumele pe care, cu părere de rău, le-am pierdut. Spectacolul, frumos. Momente de stand-up comedy şi pantomimă inspirate din viaţa omului de rând, din ştirile de la televizor şi întâmplările din politică şi show-bizz, cu personaje care de care mai caricaturizate. Sketch-uri pe seama Cleopatrei Stratan, Osama Bin Laden, George Bush, Traian Băsescu şi stand-up bazat pe obscenităţi, emo şi femei au umplut sala de râsete.

Ce mai, un adevărat spectacol al moravurilor şi al kitch-urilor, care, deşi nu trebuie promovate, atrag public. Băieţii de la Spitalul 9 fac un show pentru public, îşi analizează target-ul şi stabilesc ce trebuie şi ce nu trebuie să spună, iar asta se vede. Nimeni nu se aşteaptă să găsească în sală academicieni, artişti consacraţi ca oameni de cultură, sau alte persoane în acelaşi ton.

Bogdan BEŞLIU

Promo

Comentarii (2)

  1. erni

    am fost. e avevarat ca stand-up ul era cu multe obscenitati, dar mi s -a parut inteligent spectacolul

    Răspunde

  2. anet

    place

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.