Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Depozitul ecologic de deșeuri Pojorâta – proiect de succes sau dezastru ecologic?

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Joi, 14 Mai 2015, începând cu ora 16:00, în galeria de artă City Gallery din Cadrul Shopping City Suceava va avea loc dezbaterea publică intitulată Depozitul ecologic de deșeuri Pojorâta – proiect de succes sau dezastru ecologic?.

Având în vedere situația controversată legată de construirea unui depozit de deșeuri în vârful Pasului Mestecăniș din județul Suceava, am iniţiat această dezbatere publică cu scopul cunoaşterii şi centralizării aspectelor privind realizarea proiectului “Sistem Integrat de Management al Deşeurilor în judeţul Suceava” finanțat prin „Programul Operațional Sectorial Mediu”, care are ca beneficiar Consiliul Județean Suceava. În urma prezentării punctelor de vedere ale tuturor actorilor implicați, se dorește găsirea măsurilor optime de soluționare a acestui proiect.

Dezbaterea va fi moderată de Nicolae R. Dărămuș, un nume aproape sinonim cu militantismul ecologic. La această dezbatere au fost invitați să participe reprezentanți ai Consiliului Județean Suceava, Gărzii de Mediu, Agenției de Protecție a Mediului, Primăriei Pojorâta, ONG-uri și specialiști în domeniul protecției mediului și turismului.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Eco Bucovina și Asociația Biosilva, membri ai Coaliţiei pentru Mediu, și este susținut de Alexandria Librării și Asociația Pentru Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.