Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Din secretele maieștrilor 2019

Data
Access
gratuit
Loc
Muzeul de Istorie Suceava

În perioada 6 – 28 Septembrie 2019, Muzeul de Istorie te invită să vizitezi expoziția intitulată Din secretele maieștrilor 2019.

Este expoziția celei de-a VIII-a ediţii a Atelierelor de artă pentru copii „Din secretele maeştrilor – lumină şi culoare”.

În cadrul celor 4 ateliere organizate de Biroul Artă au participat 103 copii din municipiul Suceava și împrejurimi. La finalul atelierelor au fost selectate pentru expoziție 117 lucrări de modelaj, 30 de lucrări de pictură de dimensiuni mari, 24 de tricouri pictate cu culori speciale, schițe și desene.

Lucrările au fost evaluate de către un juriu format din profesori de specialitate și reprezentanți ai Muzeului Bucovinei, care au hotărât acordarea a 18 premii, 27 mențiuni și peste 50 de diplome de participare.

Vernisajul expoziției și festivitatea de închidere va avea loc sâmbătă, 28 septembrie 2019, ora 11:00, la Muzeul de Istorie, eveniment în cadrul căruia vor fi acordate premiile și diplomele și vor fi restituite lucrările copiilor participanți.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.