Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

DJ Rynno și Sylvia

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Sâmbătă, 22 Noiembrie 2008, intră în atmosfera de clubbing de la Iulius Mall Suceava.

Cocktailuri servite din barul de gheaţă, spectacolul celor mai buni barmani, Sean Jay Dee, Arty Violin şi Passo keyboard.

Invitaţi speciali: DJ Rynno şi Sylvia.

Încă de la deschidere s-a văzut că Iulius Mall nu este doar un centru comercial. La mall nu mergi doar la shopping, ci mergi să te destinzi din când în când, ori la un bowling, ori la o cafea sau un ceai. Ba mai mult, în fiecare week-end Iulius Mall devine un organizator de evenimente, surprinzând de fiecare dată cu idei originale şi evenimente reuşite. Sâmbăta aceasta, 22 noiembrie, am avut ocazia să urmărim un show de barmani, o demonstraţie de îndemânare şi pasiune, o adevărată artă a îmbinării aromelor, gusturilor şi culorilor. Pe un bar de gheaţă, patru barmani au pregătit câteva cocktail-uri pe care publicul le-a degustat, apreciind cu aplauze munca celor ce le-au pregătit.

S-a şi dansat, VoodooPeople Crew au venit din Iaşi pentru a ne impresiona cu mişcări spectaculoase de breakdance. N-a lipsit muzica, slujbă pe care şi-au asumat-o cu multă bucurie Sean Jay Dee şi Dj Rynno & Sylvia. Împreună cu dansatoarele lor, aceştia au încins atmosfera în mall pe ritmurile celor mai cunoscute piese din repertoriul propriu.

Surprizele nu se încheie aici, căci Iulius Mall pregăteşte mereu câte un eveniment. Astfel, Sâmbătă suntem invitaţi la Miss Mall Beauty, un concurs în care se vor întrece cele mai frumoase fete din Suceava, urmat de un recital Akcent. Luni, 1 decembrie, ziua naţională a României va fi sărbătorită printr-un program folcloric, scena mall-ului fiind ocupată de Margareta CLIPA, Elisabeta TURCU şi Călin BRĂTEANU.

Bogdan BEŞLIU

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.