Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Dragostea e un bonsai de Alice Năstase

Data
Access
gratuit

Vineri, 12 Martie 2010, începând cu ora 19:00, Cărtureşti Suceava te invită la o reîntâlnire cu Alice Naătase care lansează o nouă carte, Dragostea e un bonsai.

Dragostea e un bonsai este o culegere de povestiri şi eseuri având ca temă centrală iubirea. Dragostea deznădăjduită, dragostea tandră, dragostea fericită, dragostea luminoasă, dragostea pierdută, dragostea inventată sunt tot atâtea forme ale iubirilor descrise în carte. Comparaţia cu un bonsai porneşte de la ideea fragilităţii sentimentelor, de la nevoia permanentă de îngrijire a unei relaţii pentru a avea şanse să reziste într-o lume mercantilă şi plină de tentaţii murdare.

Pomişorul n-a mai înfrunzit niciodată cu bucuria de la început, făcându-mă să înteleg că, uneori, ceea ce se strică la o plantă cu suflet şi la o iubire plină de sevă nu mai poate fi reparat. Că frunzele care cad nu mai pot fi lipite înapoi. Că inimile în care se ofileşte încrederea nu mai au puterea să bata din nou cu forţa primelor nădejdi.

Volumul apare sub sigla editurii Cărtile Tango, cu ilustraţii de Paul Buciuta. Lansarea de carte va fi urmata de o sesiune de autografe.

Publicitate

Comentarii (1)

  1. alina

    o culegere de povestiri si esecuri

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.