Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Educaţia Altfel 2

Data
Access
gratuit
Loc
La Fierărie Talcioc Cultural Suceava

Marţi, 23 aprilie 2013, începând cu ora 17:30, la La Fierărie Talcioc Cultural Suceava va avea loc o dezbatere publică de tip Open Space în cadrul proiectului Educaţia Altfel 2, derulat la nivel naţional de organizaţii de tineret din nouă judeţe, inclusiv Suceava.

Proiectul este finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Actiune, Acţiunea 5.1 – Întâlniri ale tinerilor cu responsabilii pentru politicile de tineret.

Prima activitate publică din cadrul proiectului, Open Space, implică o dezbatere publică pe strategia privind educaţia nonformală cu tineri, profesori, lucrători de tineret din cadrul ONG-urilor sucevene, specialişti în educaţie nonformală şi responsabili pentru politicile de tineret. Open Space-ul îşi propune să identifice modalităţi inovatoare de promovare a acestei strategii şi implicit a educaţiei nonformale şi voluntariatului.

Proiectul Educaţia Altfel 2 vizează intensificarea dialogului dintre educaţia formală şi educaţia nonformală şi dezvoltarea unui parteneriat şcoală-ONG.

Astfel, la nivel local, va fi format un grup de 12 de persoane care să ofere suport profesorilor şi ONG-urilor din comunitate în realizarea metodelor de educaţie nonformală.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Intercult Bucovina şi Asociaţia pentru Dezvoltare Activă (ADA).

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.