Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Educație pentru viață

Data
Loc
Shopping City Suceava

Sâmbătă, 15 Mai 2010, începând cu ora 10:00, în parcarea Shopping City Suceava, se va desfaşura concursul de educaţie rutieră, Educaţie pentru viaţă, etapa pe zonă şi municipiu.

La concurs participă echipaje din şcolile municipiului şi zona Suceava. Fiecare echipaj va fi format dintr-un număr de patru concurenţi, doi baieţi şi două fete, câte un concurent pentru fiecare clasă, adică clasa a IV-a, a V-a, a VI-a şi a VII-a.

Concurenţii se vor confrunta la două probe: proba de cunoaştere a regulilor de circulaţie, trebuind să rezolve individual câte un chestionar pe teme de circulaţie rutieră şi prim ajutor şi o probă care va cuprinde parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon. Echipajul care va întruni cel mai mic număr de puncte de penalizare, va câştiga locul I şi dreptul de a participa la etapa următoare, adică judeţeană, care se va desfăşura în aceeaşi locaţie la data de 29 Mai 2010.

Echipajele reprezentative ale fiecărui oras al judeţului, se vor confrunta pentru a se putea desemna câştigătorul etapei ce va urma să reprezinte judeţul Suceava la etapa natională ce se va desfasura în luna iulie la Deva.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.