Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Educaţie rutieră – Educaţie pentru viaţa

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Duminică, 22 Mai 2011, începând cu ora 10:00, Shopping City Suceava te invită la concursul judeţean Educaţie rutieră – Educaţie pentru viaţa cu tema Alege viaţa.

Concursul se va desfăşura la Shopping City Suceava, unde circa 80 de elevi vor participa la diferite secţiuni după cum urmează:

  • Secțiunea A – va cuprinde echipajele ce se vor confrunta la probe de îndemânare în poligon cu bicicleta, respectarea regulilor de circulaţie în parcul şcoală şi proba teoretică de verificare a cunoştinţelor în domeniul rutier.
  • Secțiunea B – ce va cuprinde grupuri de copii din învăţământul primar, care prin desenele pe asfalt cu tematica concursului, vor încerca să convingă juriul ca au un bogat bagaj de cunoştinte privind regulile de circulatie pentru prevenirea producerii accidentelor în rândul elevilor.
  • Secțiunea C – la care va participa un mare grup de mopedişti, aceştia încercând să demonstreze că au o bună pregatire teoretică şi practică.

Acţiunea se doreşte a avea un mare număr de participanţi, la start înscriindu-se echipaje din întreg judeţul şi municipiu.

Evenimentul este organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava şi Palatul Copiilor Suceava, în colaborare cu Inspectoratul General al Poliţiei – Serviciul Poliţiei Rutiere Suceava şi școala de conducători auto Automirsam Suceava

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.