Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Egiptul Antic

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada, 11-21 Aprilie 2019, Iulius Mall Suceava te invită să vizionezi expoziția Egiptul Antic.

Cei mici sunt invitați într-o călătorie fascinantă în Egiptul Antic, unde vor descoperi lucruri captivante și vor participa la jocuri interactive, în cadrul expoziției „Egitul Antic”.

Cum au fost construite piramidele? Ce făcea faraonul? Cine a fost Cleopatra? Sunt doar câteva întrebări la care copiii vor afla răspunsul vizitând expoziția „Egiptul Antic”, organizată de Iulius Mall Suceava. Dacă și tu ai un copil curios și doritor să afle lucruri noi, te invităm în perioada 11 – 21 aprilie 2019, la cea mai interactivă activitate care îi ajută pe năzdrăvani să exploreze Egiptul Antic. Experiența este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, având la bază conceptul expoziției „The Human Body Adventure”, care s-a desfășurat anul trecut la Iulius Mall și care a atras peste 1.500 de prichindei. Vezi cât de distractiv va fi pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava și rezervă un loc!

Zilnic, între orele 10.00 și 20.00, parterul Iulius Mall Suceava se va transforma într-un loc de poveste, oferindu-le celor mici prilejul de a se aventura, prin joc și joacă, într-o incursiune educațională captivantă. Ștrengarii vor fi costumați în faraoni sau Cleopatra și, timp de 50 de minute, vor călători în Egiptul Antic. Astfel, vor afla cum decurgea ziua unui faraon și îi vor lua locul pe tron, vor explora piramide, acolo unde vor descoperi cum au fost construite și ce semnificație au hieroglifele, vor intra în camera misterioasă în care se găsesc sarcofagul lui Tutankhamon, papirusuri, amfore și instrumente muzicale. În plus, cei mici vor avea și rolul de arheologi și vor căuta artefacte, iar dacă vor reuși misiunea, vor primi o parolă pentru a putea intra în camera comorilor. Ștrengarii vor fi implicați în numeroase activități interactive: vor realiza puzzle-uri magnetice cu înfățișarea reginei Nefertiti și a lui Tutankhamon, vor alinia piramidele pe o miniatură a platoului Ghiza, vor construi mini piramide și se vor fotografia cu Sfinxul, vor învăța hieroglife și le vor fi prezentate mumiile într-o manieră comică. Toate aceste activități se vor realiza cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate excepțională, precum cele de muzeu.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.