Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Elbrus, al doilea Magnific și Zile moderne de iarnă

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Miercuri, 21 Aprilie 2010, începând cu ora 17:00, Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava te invită la vernisajul expozițiilor fotografice Elbrus, al doilea Magnific și Zile moderne de iarnă.

Fotografiile au fost realizate de suceveanul Ovidiu Jelea, în timpul unei expediții care a facut înconjurul Europei, a atins în Laponia Cercul Polar de Nord și s-a finalizat în Caucaz cu o ascensiune de iarnă pe cel mai înalt vârf al Europei, Elbrus (5642 m).

Această expediție este a doua etapă a unui proiect de alpinism amplu, pe care Ovidiu Jelea l-a demarat în urmă cu doi ani când, tot pe timp de iarnă, a reușit ascensiunea vârfului Mont Blanc (4810m), din Alpii francezi.
Proiectul lui se numeste Cei șapte magnifici și presupune cucerirea a șapte vârfuri montane de pe tot globul, ultimele două fiind Everest și temutul K2. După primele victorii, Ovidiu se pregătește pentru a treia încercare, cea mai grea de până acum, ascensiunea vârfului Mc Kinley (6194m), pe timp de iarnă. Dacă va reuși, va fi o premieră românească – nici un român nu a mai urcat cel mai înalt vârf de pe continentul american iarna.

Vernisajul expoziției îl va avea ca invitat special și prezentator pe fotograful profesionist Liviu Rotariu.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.