Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Event Mastery

Data
Access
48 lei

Sâmbătă, 25 Martie 2017, începând cu ora 9:30, la Hotelul Bucovina Severin va avea loc training-ul intitulat Event Mastery cu tema Managementul Organizării Evenimentelor.

Succesul unui eveniment înseamă: managementul timpului, managementul invitaților, managementul participanților, managementul resurselor umane și logistice, relații publice, marketingul evenimentelor, managementul financiar, elemente de leadership, lucru în echipă, planificare și alocare.

Câți dintre noi s-au gândit vreodată la ei înșiși ca la un manager de eveniment? Câți dintre noi conștientizăm că facem managementul evenimentelor în fiecare zi fără să ne dăm seama? Câți dintre noi nu ne-am asumat responsabilitatea unei acțiuni de teamă că nu vom ști ce să facem și cum să facem ca lucrurile să se întâmple? Chiar și cea mai simplă acțiune pe care vrem să o întreprindem, în familie, cu prietenii, la serviciu alături de colegi, necesită o pregătire, adunarea unor informații, o planificare, stabilirea momentului, ce avem nevoie, de unde găsim resursele, pe cine ne putem baza, pe cine responsabilizăm. Iată cum doar în câțiva păși ajungem în zonă de management al evenimentului.

Trainingul este organizat de JCI Suceava și oferit de Corporate Business Events.

La finalul cursului vei ști:

  • să elaborezi un concept eveniment;
  • să identifici resursele materiale necesare organizării evenimentului;
  • să elaborezi planul de acțiune;
  • să realizezi bugetul unui eveniment;
  • să recrutezi echipă de organizare.

Trainingul se adresează tuturor celor pasionați de organizarea și managementul evenimentelor, astfel încât împreună vom învață unii de la ceilalți.

Carmen Ungureanu, Owner Corporate Business Events, trainer, speaker motivațional, Senator JCI, membru fondator și Președinte JCI Iași 2013.

Laura Daps- manager partner Corporate Business Events, fondator Vanillya, analist comportamental și consilier imagine.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.