Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

exiSTĂM ÎN TRAfiC

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu Bukowina Motor Club, sprijină campania de prevenire a accidentelor rutiere exiSTĂM ÎN TRAfiC prin organizarea unei parade a motocicliştilor, care va parcurge oraşul în data de 9 Mai 2009, cu oprirea la mall, la ora 12:00, când se vor desfăşura concursuri de îndemânare pe motocicletă.

8 Mai 2009 » exiSTĂM ÎN TRAfiC

Invitatul special al evenimentului este artistul aerografist Sorin BACIU, care va face demonstraţii de aerografie. Tehnică de pictură nouă, aerografia, se referă la întrebuinţarea aerografului pentru realizarea tablourilor, continuă cu personalizarea maşinilor, a motocicletelor, a miniaturilor şi a altor obiecte şi ajunge până la pictura pe corp şi unghii.Promo

Comentarii (5)

 1. Sorin

  da, iată-mmă şi invitat special. A fost foarte frumos. Îmi amintesc ce intrare triumfală şi-a făcut grupul de motociclişti din Rădăuţi. Ce să mai zic de marşul lor când îşi porniră toţi motoarele. Frumos cântec. Frumos. Deşi nu am avut cum merge cu ei prin oraş în marş mă simţeam totuşi că-i însoţesc şi eu prin picturile mele ce le purtau trei dintre ei pe căşti. A… şi m-am şi bronzat cât am stat pe acolo :)) dar asta e neimportant, nu-i aşa? :)

  Răspunde

 2. pomo

  A fost super evenimentul. Am fost pasager pe un motor. Multumesc lui Sorin Baciu pt ca mi’a cumparat sticla de apa. Apropos, cand puni pozele de la eveniment?

  Răspunde

 3. Sorin

  Cu plăcere :)
  Am pus 2 poze la mine pe blog. Nu m-am prea ocupat de poze pe acolo. Dacă dai clic pe numele meu în dreapta te direţionează la blog.

  Răspunde

 4. pomo

  Am vazut pozele de pe blogul tau Sorin, dar il intrebam pe Artistul daca are poze, am inteles ca a fost cineva care a facut poze pt site.

  Răspunde

 5. gabi

  salut! cu ce aparat au fost facute pozele? au iesit f misto.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.