Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Expo sănătate din natură și atelier de creație pentru copii

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

Sâmbătă și duminică, 24-25 Noiembrie 2018, zilnic începând cu ora 9:00, Iulius Mall Suceava te invită la Expo sănătate din natură și atelier de creație pentru copii.

Parterul Iulius Mall Suceava găzduiește prima ediție a Expo Sănătate din Natură, un eveniment care reunește și promovează produsele naturale. Cei care adoptă un stil de viață echilibrat pot alege din numeroase propuneri de remedii, terapii, alimente bio și obiecte lucrate manual. Suplimente nutritive, cosmetice, uleiuri esențiale, ionizatoare de apă, cărți spirituale, pandantive și pietre semiprețioase, obiecte handmade, cafea terapeutică, produse apicole, programe de yoga și multe altele vor putea fi alese de cliențiiIulius Mall Suceava, care pun preț pe sănătatea lor.

Zeci de producători sau specialiști sunt prezenți pentru a le face recomandări și pentru a le prezenta proprietățile produselor naturale. În cadrul evenimentului va fi lansat și albumul „Împlinirea vieții” al maestrului Gheorghe Iovu, unul dintre pionierii meloterapiei. Vizitatorii pot cumpăra articole care să le îmbunătățească viața sau remedii alternative pentru sănătatea lor, iar cei mai norocoși vor fi răsplătiți cu premii.

Ca de obicei, sâmbăta este dedicată prichindeilor. De la orele 14.00 și 15.00, cei mici sunt invitați la atelierele de creație susținute de specialiștii Creativ & Deco. La această ediție, năzdrăvanii cu imaginație și îndemânare vor realiza oameni de zăpadă decorativi. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall Suceava, iar la final, creațiile le vor fi oferite cadou. Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar înscrieri se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.