Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Expoziție cu peste 500 de jucării de colecție, la Shopping City Suceava

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 27 mai – 19 iunie 2022, Shopping City Suceava găzduiește o expoziție inedită, dedicată copilăriei de altădată. Peste 500 de jucării de colecție, fabricate în România sau în alte țări, între anii 1930 – 1980, vor fi expuse la Shopping City Suceava, în cadrul unui eveniment potrivit pentru toate vârstele, o istorie a jucăriilor și un prilej pentru generația actuală de a descoperi farmecul copilăriei de altădată.

Adunate de-a lungul timpului de Asociația Muzeul Jucăriilor din București, numeroasele jucării oferă vizitatorilor o veritabilă călătorie în timp. Fiecare jucărie reunită în „Muzeul jucăriilor” are propria ei poveste și poartă, până în zilele noastre, emoția, bucuria, speranța și visurile împlinite ale copiilor din mai multe generații.

Creată la inițiativa unui grup de entuziaști, pasionați și păstrători ai propriilor jucării, încă din anii ’60, Asociația Muzeul Jucăriilor a adunat, de-a lungul a patru decenii, nenumărate jucării. Mașinuțe, autobuze, trenulețe, avioane, păpuși, jocuri interactive, jucării din lemn sau plastic, jucării mecanice și multe altele. Cu certitudine, toate vor stârni curiozitatea celor mici și vor trezi amintiri și emoții în rândul părinților și bunicilor a căror copilărie a fost marcată de prezența sau, în unele cazuri, chiar de absența minunatelor jucării.

Accesul este liber pentru toți vizitatorii! Expoziția va fi amplasată în zona magazinului Pepco din Shopping City Suceava și poate fi vizitată zilnic, în perioada 27 mai – 19 iunie 2022, de luni până sâmbătă, între orele 09:00 – 21:00, și duminică, între orele 09:00 – 20:00.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.