Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Expoziție și ateliere de construcții lego

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 25 – 27 martie, Shopping City Suceava invită toți iubitorii de construcții lego la Zilele Fanilor LEGO ®TM, pentru că pasiunea pentru LEGO nu ține cont de vârstă!

Timp de trei zile, Asociația Brickenburg revine la Shopping City Suceava cu o expoziție impresionantă de construcții LEGO. Ca în fiecare an, pe tot parcursul expoziției vor putea fi admirate cele mai creative, originale şi complexe constructii LEGO, de mari dimensiuni, realizate din milioane de piese de membrii Asociației Brickenburg.

Brickenburg este o asociaţie a fanilor LEGO din România recunoscută la nivel internaţional şi reprezentată în faţa grupului LEGO la nivel de ambasador. Asociaţia Brickenburg are ca scop cultivarea imaginaţiei, dezvoltarea deprinderilor practice şi încurajarea comunicării între vârste, prin utilizarea sistemului LEGO.

În cadrul expoziției, vor fi expuse machete originale, de mari dimensiuni, cu elemente interactive, precum trenulețe, carusele, automobile sau roboți, dar și seturi deosebite produse de-a lungul timpului de cel mai mare producător de jucării. Ca de fiecare dată, expoziția promite să surprindă prin numeroase construcții inedite nu numai pasionații din domeniu, ci și pe cei care sunt gata să-și antrenze mintea, răbdarea și creativitatea cu ajutorul micilor cărămizi.

Deși construcțiile spectaculoase care vor fi expuse sunt o dovadă a faptului că LEGO a depășit universul copiilor, nu putem să negăm că aventura jocurilor LEGO începe în copilărie, piesele lego reprezentând una dintre cele mai creative și educative modalități de petrecere a timpului liber pentru copii. Astfel că, în perioada 25 – 27 martie, între orele 10:00 – 20:00, cei mici sunt așteptați să descopere lumea fascinantă a jocurilor LEGO la cea mai interactivă parte a expoziției, atelierele de construcții LEGO.

În cadrul atelierelor de joacă, copiii vor avea ocazia să exploreze, să construiască, individual sau în echipă, și să pășească, cu ajutorul micilor cărămizi colorate, oriunde îi poartă imaginația.
Atelierele au loc zilnic, din oră în oră, în intervalul 10:00 – 20:00. În spațiul de joacă vor avea acces copiii cu vârsta de peste 3 ani. Un atelier durează o oră, iar în spațiul de joacă vor avea acces, simultan, maximum 20 de copii. Participarea este gratuită!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.