Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Expoziției de pictură româno-ucraineană

Data
Loc
Muzeul de Istorie Suceava

Vineri, 5 Iunie 2009, începând cu ora 12:00, la Muzeul de Istorie Suceava, va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură româno-ucraineană şi lansarea Catalogului taberei de creaţie din cadrul proiectului Arta un limbaj comun între două culturi.

Expoziţia cuprinde 90 de lucrări realizate de artişti plastici români şi ucraineni participanţi la tabăra de creaţie desfăşurată în perioada 22 Aprilie 2009 – 6 Mai 2009 la Suceviţa.

Cu această ocazie va fi lansat şi Catalogul taberei de creaţie, catalog de artă în care se regăsesc toate lucrările prezente în această expoziţie. În interiorul expoziţiei va fi amplasat un touch-screen, aparat achiziţionat prin fondurile alocate proiectului, prin intermediul căruia cei interesaţi vor putea accesa date suplimentare despre proiect şi momente din timpul taberei de creaţie de la Suceviţa.

Prin activităţile sale proiectul încurajează dezvoltarea contactele transfrontaliere şi cooperarea între instituţii cu acelaşi profil de activitate, punând accentul pe colaborarea culturală dincolo de frontierele geografice şi culturale în domeniul artei şi a creaţiilor artistice.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.