Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama

Data
Access
7 lei
Loc
Teatrul Municipal Matei Vișniec

Marți, 21 decembrie 2021, de la ora 18:00 Teatrul Municipal „Matei Vișniec” vă invită la spectacolul „Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama” de Matei Vișniec.

Teatrul va oferi unui grup de copii cu nevoi speciale de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava bilete la teatru. Ei vor avea posibilitatea de a viziona în regim gratuit acest spectacol.

Un spectacol pentru toată familia, „Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama”, în regia lui Ioan Brancu, este ultimul spectacol care se joacă pe scena teatrului sucevean, anul acesta.

Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava este o școală specială, în cadrul căreia sunt școlarizați elevi cu cerințe educative speciale. De cele mai multe ori, teatrul are menirea de a reprezenta primul contact al copiilor cu arta și dezvoltă, astfel, interesul, atracția și preocuparea pentru creație, valoare și originalitate. Astfel, e de la sine înțeles că teatrul pentru copii dezvoltă imaginația, dar și intelectul, sporește capacitatea de conștientizare, pricepere și adaptare a micului om la tot ce înseamnă lumea înconjurătoare.

Copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava au mai fost la teatru, de mai multe ori, iar Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava a mai organizat astfel de evenimente în trecut, susținând și alte cauze umanitare. Incluziunea și integrarea socială reprezintă teme sociale care au interesat întotdeauna arta teatrală, educarea copiilor cu nevoi speciale necesitând solidaritate între instituții și oameni, iar spectacolele de teatru sunt o formă veritabilă de educaţie.

Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama, de Matei Vișniec
Regia artistică: Ioan Brancu
Scenografia: Ana Maria Condruz
Coregrafia: Andreea Duță
Muzica: Cári Tibor
Lighting design: Lucian Moga
Video design: Andrei Cozlac
Distribuția: Cristina Florea, Horia Andrei Butnaru, Clara Popadiuc, Răzvan Bănuț, Alexandru Marin, Diana Lazăr, Delu Lucaci, Cosmin Panaite, Cătălin Ștefan Mîndru, Bogdan Amurăriței.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.