Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Fă ce-ți spune inima / Horia Brenciu

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Toţi pasionaţii de cumpărături şi distracţie sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, sâmbătă, 26 Noiembrie 2011, începând cu ora 17:00, când se dă startul petrecerii preţurilor mici.

Clienţii vor avea ocazia să urmărească ultimele tendinţe în materie de modă şi să să asiste la un show excepţional alături de invitatul special al evenimentuluI, Horia Brenciu, care va susţine un concert live alături de HB Orchestra.

Toti cei aflaţi la cumpărături se vor bucura de promoţiile tentante oferite de magazinele din Shopping City Suceava, concursuri cu premii şi dacă încă nu s-au hotărât asupra vestimentaţiei de sărbători vă facem cadou o ţinută perfectă din partea magazinelor Camiceria Italiana, Moda Miss şi Evel Mod. Între orele 17:00 şi 18:00 cumpărăturile de peste o sută de lei sunt premiate cu cupoane de reducere.

Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva din ofertele din magazine: New Yorker, Champion, Raison d`Etre, Insense, Secuiana oferă discounturi de până la 70%, Pada Murre de până la 60%, Erros, House of Art, Bad Axel, Elysabeta, Fox – reduceri de până la 50%, Office Shoes, Takko Fashion, Jolidon până la 30% iar la Benvenutti aveţi 24% reducere în cele patru ore de shopping precum şi 20% la Otter, Leonardo, Gatta, Dovani, Camiceria Italiana şi Be Fancy. Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în B&B Collection şi cu reduceri de până la 70% în Marriounaud, bijuteriile au reduceri între 10 şi 40% la Sabrini şi Stil Biju iar cele fantezie au reducere de outlet la Meli Melo. La PlusOptic ai discount de până la 50% la sute de rame iar Media Galalxy te asteaptă cu reduceri de 20% la produsele semnalizate.

Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Wenice puteţi achiziţiona produse cu preţuri mai mici cu 30%, laVivo Kids cu 20%, iar la Evel Mod vă aşteaptă reduceri de până la 75% la anumite produse. Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni, Mobexpert şi magazinul D’otto vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse, iar la Sarra Blu reducerile sunt de până la 30%.

Promoţiile şi ofertele speciale vor continua şi în zona de food: KFC iţi măreşte porţiile Gratuit – la orice meniu KFC cumpărat primeşti o porţie mare de cartofi şi băutură, la Roti Grill ai 20% reducere la pizza şi shaorma, iar restaurantul Taco Loco te aşteaptă cu o reducere de 10%.

În plus, în parcarea Shopping City Suceava te aşteptă Cinema 7D – un concept nou de entertainment care combină tehnologia tridimensională cu senzaţiile tactile şi olfactive. Ochelarii speciali şi efecte senzoriale precum adieri de vânt, stropi de apă, gâdilituri, vibraţii sau atingeri la nivelul picioarelor sporesc adrenalina şi-l transpun pe privitor în mijlocul acţiunii. Sala are 12 locuri, cu scaune care se mişcă în trei planuri şi sistem de sunet 5A1 hi definition, spectatorul devenind eroul principal. Cinema 7D se adresează tuturor categoriilor de vârstă, fiind o formă de distracţie palpitantă şi de neuitat. Este o experienţă unică pe care veţi dori să o retrăiţi cât mai curând şi unde puteţi urmări o multitudine de filme de scurt metraj cum ar fi: Hounted House, Forest Adventure, Haunted Raceway, Devil’s Mine Ride… iar preţul unui bilet fiind de doar 10 lei de persoană.


Fotografii

Poze realizate de ArTiStul.

Pentru a afla ultimele noutăţi din Suceava, adaugă pe Yahoo! Messenger ID-ul nostru, OrasulSUCEAVA.

Promo

Comentarii (3)

  1. AnaMaria

    Pozele de la prezentarile de moda nu vor fi postate??

    Răspunde

    • ArTiStul

      Nu avem fotografii de la prezentările de modă.

      Răspunde

      • AnaMaria

        Multumesc pentru raspuns

        Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.