Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Fă tu primul pas

Data
Loc
Teatrul Municipal Matei Vișniec

Joi, 6 Aprilie 2017, începând cu ora 19:00, la Teatrul Municipal Matei Vișniec va avea loc spectacolul intitulat Fă tu primul pas de Jean-Claude Carrière.

Traducere: Edith Negulici. Regia: Andrei Munteanu. Coregrafia: Galea Bobeicu.

În distribuție: Raluca Aprodu şi Marius Călugăriţa.

Fă tu primul pas  este o comedie romantică surprinzătoare, plină de farmec şi extrem de vie, despre întâlnirea a doi oameni total diferiţi. Cum ar fi să te trezeşti într-o dimineaţă cu cineva în mijlocul apartamentului tău şi totul să se transforme într-un neaşteptat joc în doi? Refuz, seducţie, fugă, atracţie şi mult umor. O poveste de iubire care în afara teatrului ar fi putut dura trei luni, trei ani sau poate nu s-ar fi întâmplat niciodată.

Unul dintre cei mai importanţi dramaturgi şi scenarişti francezi ai momentului, câştigător a numeroase premii, printre care Oscar, Bafta, Cesar şi Cannes, Jean-Claude Carrière este autorul a peste 130 de scenarii de film dintre care fac parte Cyrano de Bergerac şi The Unbearable Lightness of Being.

„Fă tu primul pas  este, de fapt, povestea oricui. Pentru că iubirea se trăieşte cu încercări, cu nou, cu învăţăminte, cu atracţie, cu pasiune, cu fugă, cu negare, cu acceptare, cu alegeri, cu foarte multe alegeri.” (ileanaandrei.ro)

Durata spectacolului: o oră și 20 de minute.

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, respectiv 15 lei biletul.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.