Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Femei de Succes! Performanţă la superlativ!

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Joi, 6 Martie 2014, începând cu ora 22:00, Shopping City Suceava te invită la a treia ediție a evenimentului intitulat Femei de Succes! Performanţă la superlativ!.

Proiectul îşi propune să omagieze personalități feminine importante din judeţ, sucevence care îşi fac datoria cu responsabilitate, care au bifat rezultate notabile în cariera lor profesională din varii domenii, de la educaţie, literatură sau muzică la politică, administraţie publică sau ştiinţe juridice. De altfel, prin acest eveniment organizatorii doresc să aducă aprecierea publică femeilor care, prin activitatea lor, au avut contribuţii valoroase pentru comunitatea suceveană.

În cadrul evenimentului vor fi puse în vânzare mai multe obiecte de artă, banii adunaţi din urma vânzării acestora urmând a fi direcţionaţi către campania Opreşte cancerul de col uterin.

Eveniemntul este organizat în colaborare cu Fundaţia Şanse Egale, Valoare, Autoritate (SEVA), Asociaţia Edu-Max, Federația Patronală IMM Suceava, Monitorul de Suceava și Intermedia TV.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.