Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Festivalul Satiric Bucovina 2010

Data
Loc
Muzeul de Istorie Suceava

În perioada 5-30 Noiembrie 2010, Centrul Cultural Bucovina şi Muzeul Bucovinei organizează Festivalul Satiric Bucovina 2010.

Festivalul Satiric Bucovina din acest an va debuta cu vernisajul Salonului Umorului Suceava, ediţia XXI (concurs naţional-internaţional) şi ediţia a IV-a a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică Monitorul de Suceava, pe data de 5 Noiembrie 2010, începând cu ora 12:00, la Muzeul de Istorie. Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică este patronată de cotidianul Monitorul de Suceava.

La aceasta expoziţie internaţionala de grafică satirică s-au înscris 258 de caricaturişti din 56 de ţări cu un număr total de 718 caricaturi. În cadrul vernisajului se vor anunţa premianţii, se vor acorda premiile în mod oficial şi se va lansa catalogul expoziţiei internaţionale de grafică satirică în format digital (pe CD).

Tot cu acest prilej, cu ocazia vernisajului amintit, Ştefan Stroe şi Ion Draguşanul vor susţine un recital de epigramă.

La final membrii juriului concursurilor de caricatura anunţate, caricaturişti suceveni, precum şi bine cunoscutul timişorean, campion mondial de caricatură viteză, vor susţine o sesiune de portrete ale celor interesati din randul publicului prezent la vernisaj.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.