Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

First Kids on Mars

Data
Access
gratuit

Începând de joi, 31 Octombrie 2019, la Iulius Mall Suceava va avea loc expoziția interactivă și educativă pentru copii „First Kids on Mars”.

Princhindeii vor intra în lumea astronauților, învățând despre sistemul solar și planeta Marte cu ajutorul unor elemente de butaforie de o calitate excepțională, precum și cu ajutorul tehnologiilor moderne.

„First Kids on Mars” propune un concept inedit de petrecere a timpului în scop educativ: o aventură pe Marte, într-un circuit de neuitat. La etaj, în zona foodcourt, copiii vor fi îmbrăcați în astronauți. Aceștia, îndrumați de animatori, își vor testa abilitățile de cosmonauți în diverse misiuni și vor învăța despre gravitație în sistemul solar. Apoi, vor pregăti, la un panou de comandă, lansarea unei rachete pe Marte, urmărind instrucțiunile pentru a apăsa pe butoanele corecte.

Năzdrăvanii vor avea ocazia să descopere cum trăiesc cosmonauții în spațiu, într-un cilindru rotativ, care simulează o stație spațială. De asemenea, vor cunoaște planetele prin intermediul robotului Curiosity și a realității augmentate. Animatorii le vor prezenta micilor curioși cum se încearcă găsirea unor dovezi de existență a vieții pe Marte. La finalul aventurii, copiii își vor putea face multe poze haioase pentru a marca experiența inedită și vor fi recompensați cu diplome pentru curajul de a participa la explorare.

Expoziția interactivă se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani, iar durata unui tur ghidat este de 50 de minute. Prețul unui bilet este de 15 lei, iar pentru grupurile de minimum 10 copii, prețul este de 10 lei de persoană. Programările se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava sau la numărul de telefon 0230.208.700.

Oferă-i și tu copilului tău prilejul de a descoperi fascinantul Univers!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.