Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Gala Voluntarilor Suceveni

Data
Loc
Inspectoratul de Poliție Județean Suceava

Duminică, 22 Februarie 2009, începând cu ora 14:00, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, va avea loc Gala Voluntarilor Suceveni.

Această activitate este subsumată proiectului partenerial de prevenire a violenţei şi delincvenţei juvenile intitulat Alcoolul şi violenţa transformă coşmarul în realitate.

Proiectul finanţat de Consiliul Judeţean Suceava, iniţiat de Societatea Doamnelor Bucovinene în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava, Centrul Judeţean de Asistenţă şi Resurse Psihopedagogice, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi OrasulSUCEAVA.ro, reprezintă o abordare complexa a unor fenomene îngrijorătoare care au început sa tina prima pagina in mass media in ultima vreme: consumul de alcool începând cu o vârsta fragedă, comportamentele antisociale si violente din multe licee din judeţ.

Proiectul este conceput astfel încât sa se adreseze direct tinerilor elevi de liceu, dar si cadrelor didactice, consilierilor psihopedagogi si societăţilor comerciale, persoane si instituţii care pot avea un rol important in procesul de prevenire si combatere a acestor fenomene.

Activităţile concertate propuse au fost gândite astfel încât sa asigure informarea tinerilor in risc, dar mai ales sa asigure pe termen lung un grup de suport viabil, instruit si aproape de nevoile si cerinţele acestora.

125 de tineri elevi voluntari, şi-au adus aportul personal la crearea şi dezvoltarea unei comunităţi bazate pe valori cum ar fi: responsabilitatea, nonviolenţa, altruism si diversitate.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.