Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Gașca Zurli – Întâmplări din lumea poveştilor

Data
Loc
Shopping City Suceava

Sâmbătă, 15 Octombrie 2016, începând cu ora 15:00, Shopping City Suceava te invită la spectacolul de teatru pentru copii intitulat Întâmplări din lumea poveştilor susținut de Gașca Zurli.

Cel mai inedit teatru privat pentru copii revine la Suceava cu un show educativ, interactiv și vesel, în care cei mici şi cei mari vor putea să danseze, să cânte, să radă şi să aplaude alături de îndrăgitele personaje: Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura.

Spectacolul pe care îl va susţine Gaşca Zurli în parcarea Shopping City Suceava este cu intrare liberă, iar la eveniment sunt invitaţi toți copiii și părinții dornici de distracție. În plus, pentru a asigura o vizibilitate cât mai bună, spectacolul va fi organizat in parcarea centrului comercial, la intrarea dinspre magazinul Decathlon şi va fi transmis live și pe un ecran LED de mari dimensiuni ce va fi amplasat pe scenă, așa încât cei prezenți să nu piardă niciun moment important.

„Întâmplări din lumea poveştilor” este un spectacolul simplu şi pe înțelesul copiilor, cu cântecele vesele și ușor de fredonat. Este o poveste despre prietenie, sinceritate şi fairplay, un spectacol în același stil „zurli”: interactiv, plin de energie, culoare, cântece antrenante și multă veselie. Fetiței Zurli îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze. Fetița începe să caute tot felul de șiretlicuri care să o ajute să scape de sarcina care i se pare atât de complicată. În ajutor îi cheamă pe Lupul din Scufiţa Roşie și pe Motanul din povestea lui Pinocchio, în speranța că aceștia îi pot da o rețetă magică prin care jucăriile să se strângă singure în coș. Ca niște prieteni adevărați, Truli, Clopoțel, Zdrănganel și Yuppi o ajută pe Fetița Zurli să înțeleagă că nu este bine să încerci să păcălești și să ascunzi adevărul. Până la urmă, ea promite, cum altfel decât cu degețelul pe năsuc, că își va pune singură ordine în lucrușoare de acum înainte. Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume, își face apariția călare sau mai bine zis, pe lângă Vrăjimăturică și încearcă să strice petrecerea. Nu reușește decât să stârnească râsul și să le arate copiilor cât de urât este să nu respecți regulile unui joc și să nu știi să pierzi.

În cadrul evenimentului cei mici vor avea ocazia de a cunoaște în realitate personajele lor preferate și de a-și achiziționa produsele personalizate marca Zurli.
Gaşca Zurli îmbină perfect teatrul, muzica, poveştile şi magia într-un spectacol care îi vrăjeşte pe cei mici, îi ridică de pe scaun, îi amuză şi îi implică în distracţie. Cu sute de spectacole la activ, personajele Zurli împart buna dispoziţie ca nimeni altcineva și vor fi cu siguranță pe placul celor mici.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.