Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Geometria Sacră şi Echilibrul Naturii Umane

Data
Access
gratuit
Loc
Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera

Joi, 22 Noiembrie 2011, începând cu ora 17:30, Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera Suceava te invită la conferința Geometria Sacră şi Echilibrul Naturii Umane susținută de Asociaţia Gnostică de Studii Antropologice, Ştiinţifice şi Culturale (AGEAC).

Seminarul va fi urmat de activităţi săptămânale pe teme de psihologie, filosofie, antropologie şi esoterism.

Atât universul cât şi omul au fost create prin număr, greutate si măsură. Numerele nu sunt doar simboluri ci exprimă modul prin care a fost creat omul şi lumea înconjurătoare. Înţelegerea acestor simboluri ne-ar dezvălui nu doar misterele lumii exterioare ci şi lumea interioară şi mai ales modul în care putem să facem ordine în psihicul nostru acaparat de preocupări, gânduri care de cele mai multe ori nu sunt plăcute.

Avem un aparat care prelucrează aerul pe care il respirăm. Avem un aparat care transformă mâncarea în hrană pentru corpul fizic, dar ce facem cu impresiile pe care le primim din exterior: grija pentru ziua de mâine, grija faţa de copiii nostri, facturile de platit, lipsa banilor, faptul că relaţiile cu partenerul/partenera şi cei din jur nu sunt tocmai lapte şi miere?

Toate solutiile le găsim in interior!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.