Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Gigi Ghinea – Cum m-am vindecat de nefericire

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011, începând cu ora 13:00, Alexandria Librării, Editura IBU Publishing şi Shopping City Suceava te invită la un eveniment deosebit: sesiune de autografe Gigi Ghinea cu ocazia lansării cărţii Cum m-am vindecat de nefericire.

Manifestarea va fi găzduită de City Gallery din Shopping City Suceava si va avea ca invitat special pe doamna Ema Tucaliuc, cunoscut psiholog din Suceava.

Împărtăşindu-ne din propria experienţă de viaţă, psihologul şi omul de televiziune Gigi Ghinea ne dezvăluie metoda de vindecare pe care a descoperit-o în calitate de profesionist, dar şi de om obişnuit, aflat în căutarea echilibrului interior. Metoda doamnei Gigi Ghinea porneşte de la premisa că fericirea este un act de voință şi poate fi dobândită de oricine urmează câţiva paşi simpli.

Cartea este o mărturisire a unei experienţe personale, este o exprimare sinceră a fiinţei, liberă de toate măştile unor roluri sociale sau profesionale. Împărtăşesc această experienţă a trezirii mele ca pe un dar celor care au nevoie de el. Totul se întâmplă din iubire. Iubirea de oameni, de semenii mei.

Licenţiată în psihologie şi absolventă a unui masterat de psihoterapie analitică, Gigi Ghinea are o îndelungată experienţă în acest domeniu. Este cunoscută mai ales pentru apariţiile la numeroase emisiuni de radio şi televiziune.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.