Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Happy end

Data
Loc
Teatrul Municipal Matei Vișniec

Miercuri, 25 Ianuarie 2017, începând cu ora 19:00, Teatrul Municipal Matei Vișniec te invită la spectacolul intitulat Happy end de Zsolt Pozsgai.

Scenografie: Silvana Bratu.

În distribuție: Raluca Aprodu și Tudor Aaron Istodor.

Într-o comedie delicioasă, cu umor negru, inteligent, savuros, Raluca Aprodu și Tudor Istodor, ne spun, cu efervescență și talent,povestea unei tinere disperate să își găsească jumătatea, dar și a unui lung șir de bărbați care cad victime încercărilor ei.

Feminină, autentică, tonică, Raluca Aprodu aduce în prim plan perioada dificilă din viața femeii de 30 de ani, cu multe calități, dar complet lipsită de noroc. Actrița execută cu măiestrie trecerea de la femeia docilă, atentă la nevoile fiecărui bărbat care îi trece pragul, la cea disperată și ușor irațională, printr-o intepretare cu mult umor și naturalețe.

Tudor Istodor joacă șapte partituri distincte ca tonalitate și compoziție.Este, pe rând, fostul coleg de liceu căruia îi murise soția, contabilul care se panichează la orice replică a lui Liz, instalatorul prostuț și excesiv de jovial, vagabondul care mormăie niște sunete ciudate, tânărul emo care preferă moartea imediată în fața unui posibil sfârșit al lumii, poetul bolnav psihic, și cavalerul negru care-i propune femeii un altfel de Happy end.Tudor Istodor stârnește râsul și curiozitatea spectatorului, în fiecare personaj pe care îl construiește.

Un spectacol care așează în sufletul spectatorului vorbe precum: „Sufletul pereche este un ideal.Unul în numele căruia merită să îți dai viața”, „Te voi iubi până la moarte”,” Nu pot trăi fără tine”,” Mor de dorul tău”,” Îți dau toată viața mea!”, trăiri intense, curate și povești care se termină cu happy-end.Doar că, pentru a ajunge până la” și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, este nevoie ca o minimă condiție să fie îndeplinită: aceea de a supravețui.

Inventivitatea și umorul lui Alexandru Bogdan, stăpânite cu măsură și maturitate, sunt atributele care copletează fericit personalitatea sa ludică.

Comicul de situație este un punct forte al spectacolului, susținut de costume, scenografie și ilustrație muzicală.”Happy end” este spectacolul ideal pe care să-l savurezi după o zi de lucru obositoare.Final fericit, așadar.

Durata spectacolului: o oră și 30 de minute.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.