Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Inaugurare Ayan / Mihaela Rădulescu

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Mihaela Rădulescu şi fiul ei Ayan vor fi prezenţi joi, 29 Octombrie 2009, în Iulius Mall Suceava pentru a inaugura propriul magazin cu vestimentaţie pentru copii, intitulat Picioru’ Gras.

De la ora 17:00, preţ de două ore, diva va vinde şi va împacheta hăinuţe alături de fiul ei. Împreună vor face recomandări micilor clienţi şi părinţilor acestora şi vor participa la o sesiune de autografe pentru toţi cumpărătorii produselor marca Ayan care vor veni la deschiderea din Iulius Mall Suceava.

Picioru’ Gras este un magazin la fel de nonconformist ca şi proprietarii săi: binecunoscuta Mihaela Rădulescu, Ayan şi Elan Schwartzenberg. Articolele vestimentare marca Ayan au fost create pentru copii cu vârsta între 3 luni şi 14 ani.

Nu veţi găsi aici prinţese sau balauri cu şapte capete, ci lucruri inspirate tot dintr-o poveste, dar una ai cărei eroi sunt Ayan şi două fetiţe gemene.

Mihaela Rădulescu

Nu doar interiorul magazinului este deosebit, ci şi produsele, care sunt de calitate, inspirate în principal din preferinţele lui Ayan. Designerul pentru hainele de băieţi este chiar diva. Un alt creator de modă a fost consultat pentru produsele destinate fetiţelor, iar Stefi Tex SRL din Suceava le produce. Firma este renumită pentru că lucrează în regim lohn pentru mari companii europene. La Picioru’ Gras, magazin situat în zona Kidsland din Iulius Mall Suceava, se găsesc haine confecţionate exclusiv din materiale naturale, plasticul şi nailonul lipsind cu desăvârşire. Produsele se spală cu uşurinţă, unele nu necesită călcare şi nu au inscripţiile mărcii, ci doar eticheta cu numele lui Ayan.

Numele magazinului, Picioru’ Gras, vine de la porecla dată lui Ayan, pe când era bebeluş, chiar de către tatăl său, cunoscutul om de afaceri Elan Schwartzenberg.

În săptămânile viitoare, Picioru’ Gras va deschide câte o reprezentanţă şi în celelalte mall-urile din reţeaua Iulius. “Fiecare magazin va spune o altă poveste”, a completat Mihaela Rădulescu, care vine de la Monte Carlo special pentru a participa alături de Ayan la inaugurări.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.