Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Inimi unite

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Joi, 8 Octombrie 2015, începând cu ora 17:00, Shopping City Suceava te invită la vernisajul expoziției intitulată Inimi unite organizată de Filiala Suceava a Uniunii Artiștilor Plastici din România în colaborare cu Asociația Artă și Umanitate și Filiala Uniunii Artiștilor Plastici din Cernăuți.

Expoziția face parte din proiectul „Dialoguri artistice”, iar în cadrul acesteia vor participa aproximativ 60 de artiști cu peste 100 de lucrări noi, care nu au fost expuse la Cernăuți. În plus, la vernisaj vor fi prezenți și plasticieni din Cernăuți.

Expoziția „Inimi unite” și „Simpozionul Artelor Vizuale” au avut loc mai întâi la Centrul Cultural” Vernisaj” din Cernăuți în lunile mai – aprilie, 2015. Au participat 65 de artiști din Cernăuți și Suceava cu peste 120 de lucrări de pictură, grafică, sculptură, metal, ceramică, tapiserie, bijuterii, creație vestimentară.

Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Suceava și Consiliul Local Suceava prin programul de finantare 2015. Manifestările se desfășoară și cu sprijinul Consulatului General al României la Cernăuți prin doamna Eleonora Moldovan, consulul general.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.