Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Întâlnire cu Moș Nicolae

Data
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 5-6 Decembrie 2016, între orele 16:00 și 20:00, Shopping City Suceava invită copiii la o întâlnire cu Moș Nicolae.

Ca în fiecare an, Moş Nicolae și ajutoarele sale îi așteaptă pe cei mici cu multe dulciuri, dar și activități interactive: sesiuni de pictură pe față, atelierul de creație ”Ghetuța fermecată” și multe baloane colorate.

Pe parcursul celor două zile, sucevenii sunt invitați să viziteze și ”Târgul de Moș Nicolae” din incinta Shopping City Suceava, eveniment care reprezintă prilejul perfect pentru a le achiziţiona celor dragi cadourile mult dorite, de la jucării pentru cei mici sau articole şi decoraţiuni pentru aranjamentele de sărbători, până la materiale textile, blănuri și cojoace şi alte articole specifice acestei perioade a anului.

În plus, cei care apreziază obiectele lucrate cu iscusință și ispirație de maeștrii lucrului manual vor putea alege dintr-o varietate de bijuterii lucrate din pietre semiprețioase, fimo sau piele, ceasuri, articole croşetate sau decorative realizate prin tehnici inovative, dar şi multe alte articole deosebite.

Fie că sunteţi pasionaţi de obiectele lucrate manual sau doriţi să oferiţi un cadou special celor dragi, cu siguranţă veţi face alegerea potrivită dintre sutele de obiecte expuse în cadrul târgului.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.