Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Iustin Stelian BUCULEI

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Marţi, 14 Iulie 2009, începând cu ora 18:00, la Iulius Mall Suceava, Iustin Stelian BUCULEI te invită la vernisajul unei expoziţiei foto organizate pentru a aniversa Ziua Franţei.

Fotografiile, în număr de 20, vor fi expuse pe acelaşi suport inedit, Wall of fame, peretele exterior al magazinului Moa.

Iustin Stelian Buculei are 11 ani şi este elev al Şcolii Nr. 1 Alexandru Ioan Cuza Fălticeni. El activează la cercul foto de la Palatul Copiilor Suceava, coordonat de prof. Valentin Moscaliuc. Iustin Buculei este pasionat de fotografie şi spune că fotografia îi oferă un altfel de a privi lumea.

Iustin nu este la prima sa expoziţie foto. A mai expus la Casa Corpului Didactic pe 15 Ianuarie 2009 în cadrul unei expoziţii dedicată zilei de naştere a poetului Mihai Eminescu. Anul acesta a participat la Concursul de fotografie Lille 3000 şi alături de alţi patru copii din judeţ a mers în Franţa la vernisajul expoziţiei cu tema Europa fără frontiere.

În anii şcolari 2007-2008 şi 2008-2009 a participat la concursuri judeţene şi interjudeţene de fotografie unde a obţinut mai multe premii. De asemenea, a participat cu fotografii pe teme de protecţie a mediului, la proiectul Ecoşcoala, derulat la Fălticeni, iar în 2009 a participat la Simpozionul internaţional O zi din viaţa mea de elev, cu un fotoreportaj, obţinând premiu.

Cele 20 de fotografii pe care Iustin Buculei le va expune la mall au fost atent selectate împreună cu profesorul coordonator, domnul Valentin Moscaliuc şi fac parte din colecţia de fotografii făcute în Franţa, mai precis la Lille, în luna iunie a acestui an, cu prilejul Concursului de fotografie Lille 3000 şi surprind prin ochii unui copil instantenee cu parfum franţuzesc.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.