Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Kids’ Day

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Duminică, 5 Iunie 2011, copii, părinţi şi bunici sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava pentru a se bucura de jocurile copilăriei.

Distracţia începe la ora 11:00 cu o demonstaţie de dans oferită de grupul de copii de la Şcoala de dans Master Dance Suceava. Şcolile din Municipiul Suceava vor prezenta câte un program artistic, care va fi premiat de către Shopping City Suceava cu: locul I (un CEC cadou în valoare de 1.000 lei) şi locul II (un CEC cadou în valoare de 500 lei), iar cei prezenţi vor putea participa la concursul de desene pe asfalt, karting şi minifotbal. În Zona Food cei mici se vor bucura de topoganul gonflabil şi pot participa la karaoke.

Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus organizează o tombolă cu premii la fiecare oră. Biletele de tombolă sunt distribuite de voluntarii Fundaţiei ANA, iar copiii trebuie să fie prezenţi la evenimente pentru a câştiga premiile oferite prin tragere la sorţi.

Sute de premii vor fi acordate din partea: Carrefour Suceava, Alexandria Librarii, Champion, Vivo Kids, Fox, Betty Ice, Pista de karting Tokyo Drift, Terenul de minigolf, Master Dance, Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus, precum şi reviste Cutezatorii.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.